Снимка: VIP Brother

Един от фаворитите в тазгодишния сезон на VIP Brother - Пламен Медаров, се изложи тотално снощи, след като бе подложен на тест с 15 въпроса. Той отговори само на 5 от тях, като изуми дори Златка, която се прочу с географските си познания миналата година.

И ако приемем, че не всеки знае една от най-популярните песни на Лили Иванова - "Панаири", то всяко дете знае как е истинското име на националния ни герой Васил Левски. За разлика от Пламен. Той не успя да отговори и при кой български цар е "Златният век" на България, не му помогна и подсказката, че е известен с прозвището Черноризец Храбър. Излагацията продължи и самият Биг Брадър, който даде отговор Симеон Втори вместо Симеон Велики.

Уникалната липса на елементарни знания Пламен демонстрира и на въпроса в коя планина се намира Асеновата крепост, като той отговори Стара планина. Собственото му унижение продължи с отговора "София" на въпроса къде е написал Тодор Каблешков "Кървавото писмо". Медаров не се справи и с питанката кой е настоящият вътрешен министър, като вместо Цветлин Йовчев, той налучка просто с името "Никола".

Пламен пък остана доволен, че е отговорил на 5 въпроса и се оправда за незнанието си с факта, че е завършил с четворка гимназия. С глупостта си Пламен провали седмичната мисия и съквартирантите ще разполагат с бюджет от 64 лева.

Останалите участници в шоуто изолираха напълно Пламен, като дори съюзничката му Мира Радева го направи на две стотинки. Най-крайни бяха Ваня Червенкова и Мишо Шамара, които определиха бизнесмена като "малоумен".

Междувременно зрителите станаха свидетели на "избухването" на иначе скучната до този момент Ирина Флорин. Тя направи импровизиран стриптийз, като остана само по сутиен с тигрови шарки, а после скочи в басейна и заприлича на кандидатка за Мис Мокра фланелка.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase